Jaarboek Holland Sports & Industry - Orange Sports Forum

Jaarboek Holland Sports & Industry

Jaarboek Holland Sports & Industry

Ieder jaar brengt Orange Sports Forum het jaarboek Holland Sports & Industry uit. In dit jaarboek worden de Nederlandse bedrijven omtrent sport en Nederland Sportland internationaal gepresenteerd, met daarin speciale aandacht voor de deelnemers van Orange Sports Forum.

Het jaarboek wordt zowel in het Nederlands als in het Engels uitgegeven in een oplage van 2.000 exemplaren. Daarnaast komt er een online versie van het jaarboek beschikbaar die voor iedereen gratis toegankelijk is. De jaarboeken worden onder andere verstuurd naar:

  • De Nederlandse ambassades in het buitenland;
  • De buitenlandse ambassades in Nederland;
  • Nederlandse sportbonden;
  • Internationale sportbonden;
  • Overheden (ministeries, provincies en grote gemeenten);
  • Alle deelnemers en partners van Orange Sports Forum en Holland Sports & Industry.

Naast een overzicht van Nederlandse bedrijven gelieerd aan sport, bestaat het jaarboek uit interviews en reportages uit de driehoek sport, overheid en het Nederlandse bedrijfsleven. Het doel van het jaarboek is om inzicht te geven over hetgeen Nederland te bieden heeft op het gebied van sport, zowel op economisch als sociaalmaatschappelijk gebied. Middels het jaarboek wil OSF Nederland Sportland internationaal onder de aandacht brengen en zodoende de positionering van Nederlandse organisaties omtrent sport te verbeteren. Dit leidt uiteindelijk tot meer internationale samenwerkingen.

Klik op de onderstaande covers om de jaarboeken te bekijken. De Engelse versies van het jaarboek zijn te lezen via deze link.

De meeste recente editie is te bekijken via:

Datum

Jaarlijks

Categorieën

Evenementen, Bijeenkomsten, Jaarboek

Locatie

Internationaal