Over OSF. - Orange Sports Forum

Over OSF.

Wie zijn wij?

Your Connection to the Global Sports Industry.

Nederland is een land dat zich laat spreken als leidende sportnatie. Ondanks het relatief lage bevolkingsaantal beleeft het land jaarlijks talloze internationale sportsuccessen. Daarnaast is Nederland als sportland goed te herkennen aan haar opvallende oranje kleur. Nederland heeft veel te bieden op het gebied van topsport, maar ook op het gebied van breedtesport. Verschillende grote en opkomende marketen hebben aangegeven samen te willen werken met Nederland op het gebied van sport. Dit betekent dat er prachtige kansen op de markt zijn voor Nederlandse bedrijven, organisaties en instituten.

Orange Sports Forum is het initiatief van verschillende samenwerkende bedrijven en instituties die de sport een warm hart toedragen. Orange Sports Forum is een platform voor het promoten van bedrijven, organisaties en instituten die verbonden zijn met de Nederlandse sport. Het gaat hierbij om ‘hardware’ (infrastructuur, accommodaties, financiering, advisering, et cetera) en ‘software’ (training, coaching, voeding, organisatie, sports marketing, et cetera). Wij brengen de kansen voor Nederlandse bedrijven in kaart en creëren een platform waar Nederlandse bedrijven en organisaties in contact kunnen komen met cliënten en mogelijke partners uit nieuwe markten.

Lees hier een volledig overzicht van de algemene voorwaarden en karakteristieken van deelname aan OSF.

Onze 3 pijlers:

Ondersteunen, representeren en adviseren van sportbedrijven en –instellingen met internationale (export-)ambities.

Dit verwezenlijkt OSF door het ontwikkelen van een kennisbank, waarbij informatie vergaard en gedeeld wordt over buitenlandse sportmarkten. Daarnaast worden er inkomende en uitgaande (sport-) handelsmissies geïnitieerd, begeleid en afgestemd. Ook kan OSF zorgen voor de inzet van politieke en economische diplomatie. Tenslotte biedt OSF coaching trajecten aan om bedrijven op weg te helpen met export of voor specifieke vraagstukken met betrekking tot bepaalde landen.

Ontwikkelen van een sportbedrijvennetwerk dat voor binnen- en buitenlands gebruik relevant is.

De Nederlandse export bevorderen door middel van samenwerking staat bij OSF centraal. Een sterk nationaal en internationaal netwerk is hiervoor van groot belang. Om dit te bereiken organiseert OSF netwerk- en informatiebijeenkomsten voor bedrijven, ambassades en ministeries. OSF onderhoudt dan ook nauwe contacten met deze posten (ambassades, consulaten, NBSO’s, etc.) en de betrokken ministeries (EZ, VWS, I&M, BZ). Tevens wordt zorg gedragen voor het ontsluiten en benutten van subsidie- en financieringsmogelijkheden ten behoeve van bedrijven.

Uitdragen van het exceptionele karakter van het Nederlandse sportklimaat.

OSF heeft tevens als doel om Nederlandse sportgerelateerde organisaties wereldwijd te promoten. OSF richt zich hierbij niet op de sportprestaties van Nederland, maar op de kennis en kunde op het gebied van sport en innovatie.
0
Deelnemers
0
Events
0
Projecten
0
Nieuwsbrieven

Wij stellen onszelf graag voor!

John van de Laar
John van de Laar
Mede-oprichter & Bestuurslid

John van de Laar, mede-oprichter en bestuurslid van Orange Sports Forum. John is directeur-eigenaar van het internationale sportmarketingbureau SportBizz.

Camil Smeulders
Camil Smeulders
Mede-oprichter & Bestuurslid

Camil Smeulders, mede-oprichter van Orange Sports Forum. Camil is directeur-eigenaar van het internationale sportmarketingbureau SportBizz en Honorair Consul van Oostenrijk in Nederland.

Nico Delleman
Nico Delleman
Bestuurslid

Nico Delleman, bestuurslid van Orange Sports Forum en eigenaar van Delta Sports Innovation. Daarvoor heeft hij diverse jaren gewerkt bij TNO en InnoSportNL.

Rick Sleegers
Rick Sleegers
Project Manager

Rick Sleegers, project manager bij Orange Sports Forum en eigenaar bij Hattrick Sports Consultancy.

Arun Swami Persaud
Arun Swami Persaud
Bestuurslid

Arun Swami Persaud is bestuurslid van Orange Sports Forum. Arun is tevens ondernemer en heeft in het verleden o.a. voor KPMG en Twynstra Gudde gewerkt.

Marielle Wiegmans
Marielle Wiegmans
Bestuurslid

Marielle Wiegmans is bestuurslid van Orange Sports Forum. Marielle is ondernemer en o.a. lid van de Raad van Commissarissen van Papendal.