Missie naar Doha, Qatar, 2 t/m 6 maart 2020 - Orange Sports Forum

Missie naar Doha, Qatar, 2 t/m 6 maart 2020

In het kader van het PIB-programma Sport & Vitaliteit op Qatar (website PIB Qatar), zal er van 2 t/m 6 maart wederom een missie plaatsvinden naar Doha, Qatar. De missie is een vervolg op de missie van maart 2019 (verslag) en de inkomende missie in september 2019. Deze missie biedt een unieke kans om de juiste stakeholders uit Qatar te ontmoeten!

In Qatar vinden de komende jaren grote sportevenementen plaats, waaronder het WK Voetbal voor clubteams, de FIFA World Cup 2022 en de FINA Swimming World Championships 2023. Daarnaast wil Qatar zich profileren als internationale sport hub, wat veel kansen biedt voor bedrijven. De aankomende missie is een onderdeel van een meerjarig programma om een duurzame positionering te creëren van de Nederlandse kennis, kunde, producten en diensten op het gebied van ‘Sport & Vitality’ in aanloop naar deze sportevents.

Het programma wordt samengesteld met de Nederlandse bedrijven en de Nederlandse ambassade in Doha en zal bestaan uit een seminar met het thema “Healthy Living Healthy Lifestyle”. Daarnaast worden er meetings gepland met stakeholders uit Qatar zoals het Supreme Committee, Aspire Zone, de Qatarese Kamer van Koophandel, Qatar Football Association, etc.

Updates over het programma worden in dit bericht geplaatst, alsmede gecommuniceerd in onze nieuwsbrieven. Wilt u direct meer informatie ontvangen of persoonlijk op de hoogte gehouden worden, neem dan direct contact op met Rick Sleegers via e-mail of de contactpagina.

Programmakosten (excl. reis- en verblijf):

  • OSF-deelnemers: €1.250,-
  • Overige bedrijven: €1.750,-

Aanbevolen vluchtschema*:

  • Maandag 2 maart, 15:15 uur: Vlucht Amsterdam – Doha (QR274)
  • Vrijdag 6 maart, 08:00 uur: Vlucht Doha – Amsterdam (QR273)

 

*U kunt voor deze missie gebruik maken van een exclusieve kortingscode. Wanneer u tijdens de boeking de kortingscode OSF032020 gebruikt, ontvangt u tot maximaal 12% korting op het tarief in Economy en Business Class op directe vluchten van Amsterdam naar Doha.

Deze kortingscode kan gebruikt worden t/m 29 februari en is geldig voor reizen t/m 31 maart 2020. De kortingscode is niet van toepassing op promotietarieven. U kunt uw ticket boeken via www.qatarairways.com, waar u op de homepage direct de kortingscode kan invullen bij “promo code”.