Jaarboek Holland Sports & Industry 2019/2020! - Orange Sports Forum

Jaarboek Holland Sports & Industry 2019/2020!

Op dinsdag 10 december 2019 vond de presentatie van het jaarboek Holland Sports & Industry 2019/2020 plaats in het prachtige, splinternieuwe hoofdkantoor van CM.com in Breda.

Ook dit jaar staat het jaarboek weer vol met advertenties en artikelen van Nederlandse sportsuccessen en bedrijven en organisaties die daaraan bijdragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het succes van de Nederlandse hockeysters op het EK in 2019, het aankomende WK Voetbal in Qatar, de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort en de EHL. Uiteraard is er ook informatie over missies, bijeenkomsten en andere “sport en business events” opgenomen in het jaarboek.

Na een warm welkom door OSF werd een begin gemaakt aan het zakelijke programma. Allereerst kwam dhr. Peter Rood aan het woord namens CM.com met een zeer interessante presentatie over de (sport-gerelateerde) werkzaamheden van CM.com en de toekomstplannen van het bedrijf. Er werd openlijk gediscussieerd over de mogelijkheden van het gebruik van QR-codes bij het bestellen van een drankje en het toenemende belang van de mobiele telefoon. CM.com is een online communicatieplatform. Op het gebied van sport verzorgd CM.com een slim ticketing systeem, maar ook apps die de data van je bezoekers verwerkt. Verder helpt CM.com sportbedrijven en organisaties om in contact te komen met hun fans via SMS, email en bellen/spraakberichten.

Vervolgens nam dhr. Rick Sleegers van OSF het over met een mooie terugblik op het jaar 2019 met onder andere de verschillende inkomende en uitgaande missies naar Qatar, China, Miami (Soccerex USA), Glasgow (HostCity) en Barcelona (EHL). Maar ook de interessante OSF-bijeenkomsten bij het EK Hockey in Antwerpen en de Nationale Sportvakbeurs. Ook keek dhr. Rick Sleegers vooruit op het komende sportjaar: de verdere ontwikkelingen met de activiteiten in Qatar, China en de Verenigde Staten, maar ook de F1 in Zandvoort.

OSF brengt de driehoek sport, overheid en bedrijfsleven samen om zo Nederland op de kaart te zetten. De volgende 3 presentaties sloten hier heel mooi op aan, aangezien er sprekers van alle drie de takken aanwezig waren om te vertellen over hun ervaringen met de driehoek sport, overheid en bedrijfsleven en hoe zij bijdragen aan de ontwikkelingen van de sport op lokaal (Brabant en Zeeland), Nationaal (Nederland) en internationaal (Europa) gebied. Dankzij de interessante presentaties van dhr. Jos Vranken van NBTC | Holland Marketing, mevr. Marijke Fleuren van EHF (European Hockey Federation) en dhr. Jan van Mourik van VNO-NCW werd het een leerzame middag die veel mogelijkheden voor de toekomst bood.

Na alle interessante en leerzame presentaties was het tijd voor het officiële moment van de uitreiking van het jaarboek aan de sprekers van vandaag.

De dag werd afgesloten met een uitstekende borrel waarbij de mogelijkheid was om te netwerken, te discussiëren en in te spelen op de presentaties. Ook werd aan iedereen het jaarboek overhandigd en kon men genieten van een hapje en een drankje.

OSF wil graag iedereen bedanken voor de medewerking aan het jaarboek en in het bijzonder CM.com voor de geweldige organisatie van het event!

Het jaarboek is verkrijgbaar als hardcopy en als online versie en in het Nederlands en het Engels. Wilt u graag het jaarboek ontvangen neem dan contact op met Rick Sleegers via de contactpagina of klik op een van de volgende links voor de Nederlandse of Engelse versie van het jaarboek.