Zakelijk side-event tijdens Champions Trophy 23 juni - 1 juli - Orange Sports Forum

Zakelijk side-event tijdens Champions Trophy 23 juni – 1 juli

Tussen 23 juni en 1 juli 2018 vindt de Champions Trophy plaats, een internationaal hockeyevenement waar de beste spelers, van de beste landen, het tegen elkaar opnemen. Dit evenement zal voor de laatste keer plaatsvinden omdat dit plaats gaat maken voor andere toernooien. Deze laatste editie zal zich afspelen in Breda, hier nemen de heren van regerend wereldkampioen Australië, Olympisch kampioen Argentinië, België, India, Pakistan het op tegen Europees kampioen Nederland. Gelijktijdig vindt ook de 4-Nations Trophy Women 2018 plaats, de oranje vrouwen nemen het hier op tegen China, Japan en Spanje.

Tijdens dit evenement organiseert OSF, in samenwerking met Brabant Sport, een zakelijk side-event waar onder andere ambassadeurs van de deelnemende landen aanwezig zullen zijn. Zo biedt dit evenement het perfecte platform voor het opdoen en onderhouden van contacten in de wereld van de sport & business.

Het speelschema van de Champions Trophy in Breda is als volgt:

Het side-event zal in de periode van 23 juni tot 1 juli plaatsvinden. De specifieke invulling en planning van deze dag zal op 29 mei bekend worden gemaakt.