TeamNL Tokyo Expo - Orange Sports Forum

Deze zomer worden de uitgestelde Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo gehouden. In de Olympische gedachte staat sport in dienst van maatschappelijke ontwikkeling met aandacht voor actuele thema’s. Zo kan sport – en TeamNL als vlaggenschip van Nederland – helpen om Nederlandse bedrijven en ons land internationaal onderscheidend neer te zetten. Papendal organiseert met medewerking van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en NOC*NSF de (digitale) TeamNL Tokyo Expo. Een zakelijk platform op olympisch niveau dat de mogelijkheid biedt om (online) evenementen op maat te organiseren ten behoeve van en ter stimulering van internationaal ondernemen.

Nederlandse bedrijven, partners, sociale entrepreneurs en kennisinstellingen kunnen in een unieke setting met hun Japanse handelspartners online bijeenkomen. Tijdens de expo is er aandacht voor urgente vraagstukken binnen de thema’s Nexus; voeding, cultuur, hydrogen, high-tech innovatie en vitaliteit. De expo loopt tot en met de Paralympische Spelen.

Eén van de activiteiten is een digitale Innovatie Parade waarbij producten, processen en diensten worden gepresenteerd die zijn ontstaan door het Japanse en Nederlandse bedrijfsleven. Deze ‘parade’ is een verhaal in de vorm van een virtueel pop-up boek, waarbij de samenwerking tussen beide landen aan de hand van innovatieve voorbeelden wordt getoond. Dit ter inspiratie voor verdere innovatieve samenwerkingen tussen Nederland en Japan.

Kick Off TeamNL Tokyo Expo

Op maandag 7 juni vanaf 09.00 uur organiseren we de Kick Off van de TeamNL Tokyo Expo. De Expo zal geopend worden door een afgevaardigde vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken, Gerard Dielessen ( Algemeen directeur NOCNSF), Maurits Hendriks (Technisch Directeur NOCNSF) en Jochem Schellens (Directeur Sportcentrum en Hotel Papendal). Na de presentatie van deze Kick Off geven wij hierover een persbericht uit dat wij ook aan u zullen zenden. U kunt deze presentatie digitaal bijwonen.

Stuur daarvoor uiterlijk vrijdag 4 juni 16.00 uur een mail aan marketing@papendal.nl o.v.v. Uitnodiging Kick Off TeamNL Tokyo Expo. Meer informatie over de TeamNL Tokyo Expo zie www.teamnltokyoexpo.com.