OSF ontvangt status als Startup Facilitator - Orange Sports Forum

OSF ontvangt status als Startup Facilitator

Onlangs heeft OSF van RVO en de IND de officiële status ontvangen als Startup Facilitator voor sport gerelateerde start- en scale-ups. Dit programma biedt de mogelijkheid aan ambitieuze (internationale)ondernemers die hun bedrijf in Nederland willen starten of laten groeien. Hierdoor is OSF in staat om de uitwisseling van kennis, projecten en andere diensten tussen landen nog beter te faciliteren. Zie voor meer informatie de website van de Startup Visa: Netherlands Point of Entry en van RVO: Finding a facilitator | RVO.nl.

OSF biedt deze bedrijven een programma aan gedurende één jaar. Tijdens dit jaar beschikt de ondernemer over een visum om te wonen en werken in Nederland. Daarnaast worden de bedrijven begeleidt door een persoonlijke mentor en kunnen zij gebruik maken van kantoorruimte, zakelijke dienstverlening, het netwerk van OSF en expat services.

Het Sports & Vitality Startup & Scale-up programma richt zich met name op innovatieve ondernemers op het gebied van Sports & Vitality concepten, Hightech Sportsystemen & materialen en de Sports & Creative Industry. Op de Startup Facilitator pagina (klik hier) is meer informatie te vinden over de voordelen en voorwaarden van het programma. Daarnaast kunnen geïnteresseerde startups, scale-ups en ondernemers zich op deze pagina aanmelden voor het programma.