Deelname Soccerex Connected 100, 24 mei - 31 aug - Orange Sports Forum

Deelname Soccerex Connected 100, 24 mei – 31 aug

De Soccerex is een van de meest vooraanstaande voetbalbeurzen ter wereld. De Soccerex brengt inmiddels al ruim 20 jaar de voetbalindustrie met elkaar in contact. Zowel voetbalbonden, voetbalclubs, sponsoren als sportbedrijven zijn aanwezig bij de Soccerex events, waardoor het een unieke mogelijkheid biedt om te netwerken op het juiste niveau en om uw bedrijf middels deze gezamenlijke beursdeelname te positioneren. Orange Sports Forum biedt daarom de mogelijkheid voor een gezamenlijke beursdeelname aan de Soccerex Connected 100!  

Van 24 mei t/m 31 augustus 2021 vindt de Soccerex Connected 100 plaats.  Met meer dan 150 deelnemende landen, 150+ top sprekers uit de voetbalindustrie en 2.400+ uur netwerkmogelijkheden, behoort dit 100 daags event tot de grootste digitale voetbalbeurzen ter wereld. De Soccerex staat erom bekend om kwalitatief hoogstaande beurzen te organiseren met bezoekers van het juiste niveau en heeft in september 2020 zeer positieve ervaringen opgedaan met de eerste digitale Soccerex Connected.

De collectieve beursinzending zal bestaan uit een virtuele stand, tickets, ronde tafel sessies, extra zichtbaarheid via de Soccerex, et cetera. Daarnaast biedt Soccerex Connected 100 interessante interactieve sessies, diverse sprekers en workshops verdeeld over een vijftal dagen. Zie voor meer informatie over het evenement en de planning de website van de Soccerex Connected 100.

Kosten en aanmelden

Het reguliere tarief voor een ticket voor de Soccerex Connected is €110,-. OSF heeft met de Soccerex een speciaal tarief afgesproken en kan een select aantal kaarten aanbieden voor de onderstaande tarieven. Aanmelden via OSF kan door contact op te nemen met Rick Sleegers of via de contactpagina.

  • OSF-deelnemers: €45,-
  • Overige bedrijven: €95,-