Deelname Virtuele Host City Americas, 29 & 30 juni - Orange Sports Forum

Deelname Virtuele Host City Americas, 29 & 30 juni

Op 29 en 30 juni vindt het online event Host City Americas plaats (website)! Na een succesvolle deelname aan de virtuele beurs in december 2020, is Orange Sports Forum ook in 2021 aanwezig bij een van de grootste beurzen in de (sport)evenementen branche. Uiteraard heeft u wederom de mogelijkheid om deel te nemen via een gezamenlijke Nederlandse (virtuele) stand!

Noord- en Zuid-Amerika zullen de aankomende jaren meerdere, grote sportevenementen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het WK voetbal in 2026, de Olympische Spelen die in 2028 in Los Angeles worden georganiseerd en de Pan American Games in Santiago 2023. Hierdoor zullen de ogen de komende jaren op Amerika gericht staan.

Tijdens de virtuele Host City Americas komen steden, gemeenten, organisatoren en leveranciers bij elkaar om de kansen en uitdagingen te bespreken die komen kijken bij het organiseren van deze evenement in Amerika. De digitale variant van Host City Americas, biedt veel kansen omdat het bezoekersaantal en de sprekers zowel kwaliteit als kwantitatief erg hoog zijn. Dankzij een gezamenlijke deelname via Orange Sports Forum, zullen Nederlandse deelnemers extra online zichtbaarheid hebben, over een digitale stand beschikken, toegang krijgen tot de gastenlijst van het event en andere voordelen.

Inmiddels zijn de volgende cijfers over het event bekend:

  • 1000+ Event Professionals
  • 30+ Influential Speakers
  • 14 Sessions on Key Topics
  • Global audience represented

Tijdens dit event zullen verschillende actuele onderwerpen aan bod komen aan de hand van onder andere workshops en presentaties. Voor de volledige agenda, klik hier.

Aanmelden voor de virtuele Host City Americas 2021, kan door contact op te nemen met Rick Sleegers via de contactpagina.