Deelname aan NL Sports Week tijdens de Expo 2021 in Dubai, 12-16 december - Orange Sports Forum

Deelname aan NL Sports Week tijdens de Expo 2021 in Dubai, 12-16 december

Van 1 oktober tot 31 maart vindt The World Expo 2021 plaats in Dubai. Hieraan zullen meer dan 190 landen deelnemen met verschillende thematische paviljoenen. Het thema van de Expo 2021 is Connecting Minds, Creating the Future. Ook Nederland zal zich met een eigen paviljoen presenteren op dit grote internationale evenement. Het Nederlandse paviljoen zal zich focussen op het thema Water, Energy & Food. 

Tijdens de Expo 2021, zal OSF van 12-16 december een NL Sports Week organiseren in het Nederlands paviljoen. Tijdens de NL Sports Week, zal de Nederlandse sportsector voor een groot internationaal publiek gepresenteerd worden. Dit biedt een uitgelezen kans voor Nederlandse bedrijven op het gebied van Sport & Vitality om het internationale netwerk uit te breiden, kennis uit te wisselen en met relevante stakeholders en mogelijke partners in contact te komen.

Het vijfdaagse programma van de NL Sports Week zal onder andere bestaan uit business meetings, matchmaking, seminars, demonstraties / clinics, workshops en bedrijfsbezoeken. Ook zullen in het paviljoen diverse Nederlandse producten en innovaties te zien zijn, waaronder de Bubble, SkillsCourts, Hydraloop, Plasmamade, Active Esports Arena en SmartGoals. Op zondag 12 december kan er optioneel een bezoek worden gebracht aan de afsluitende F1 race in Abu Dhabi. Zie hieronder het voorlopige programma van de NL Sports Week.

In totaal zal er een delegatie van +/- 25 Nederlandse bedrijven deelnemen aan de NL Sports Week. Het doel van deze week is, om de Nederlandse bedrijven te presenteren als geschikte (handels)partners voor duurzame en innovatieve sport ervaringen.

Aanmelden

De kosten voor deelname aan de NL Sports Week zijn:

  • OSF deelnemers: €950,- (excl. reis- en verblijfkosten en ticket F1 Abu Dhabi)
  • Overige organisaties: €1.250,- (excl. reis- en verblijfkosten en ticket F1 Abu Dhabi)
  • Optioneel ticket F1 Abu Dhabi: €200,-

Aanmelden voor de NL Sports Week kan door contact op te nemen met Rick Sleegers via de contactpagina.

Reis en verblijf

Het event hotel van de NL Sports Week is het Oaks Ibn Battuta Gate Hotel in Dubai (https://www.oakshotels.com/en/oaks-ibn-battuta-gate-dubai). Zij hosten meerdere Nederlandse delegaties tijdens de Expo en er zijn speciale prijsafspraken gemaakt voor de Nederlandse delegaties. OSF vliegt op zaterdag 11 december om 14:30u van Amsterdam naar Dubai (EK 148). De retourvlucht is op zaterdag 18 december om 08:10u (EK 147). Zie hieronder de geschatte kosten voor reis- en verblijf, de prijzen kunnen in de aanloop naar de NL Sports Week verschillen.

  • De prijs voor een single room is 520 AED (+/- 116,- EUR) per nacht, inclusief ontbijt en belastingen. Voor een reservering via dit tarief kun je contact opnemen met OSF.
  • Vliegticket: 780,- EUR