Deelname aan NL Sports Week tijdens de Expo 2021 in Dubai, 12-16 december - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Deelname aan NL Sports Week tijdens de Expo 2021 in Dubai, 12-16 december

Van 1 oktober tot 31 maart vindt The World Expo 2021 plaats in Dubai. Hieraan zullen meer dan 190 landen deelnemen met verschillende thematische paviljoenen. Het thema van de Expo 2021 is Connecting Minds, Creating the Future. Ook Nederland zal zich met een eigen paviljoen presenteren op dit grote internationale evenement. Het Nederlandse paviljoen zal zich focussen op het thema Water, Energy & Food. 

Tijdens de Expo 2021, zal OSF van 12-16 december een NL Sports Week organiseren in het Nederlands paviljoen. Tijdens de NL Sports Week, zal de Nederlandse sportsector voor een groot internationaal publiek gepresenteerd worden. Dit biedt een uitgelezen kans voor Nederlandse bedrijven op het gebied van Sport & Vitality om het internationale netwerk uit te breiden, kennis uit te wisselen en met relevante stakeholders en mogelijke partners in contact te komen.

Het vijfdaagse programma van de NL Sports Week zal onder andere bestaan uit business meetings, matchmaking, seminars, demonstraties / clinics, workshops en bedrijfsbezoeken. Ook zullen in het paviljoen diverse Nederlandse producten en innovaties te zien zijn, waaronder de Bubble, SkillsCourts, Hydraloop, Plasmamade, Active Esports Arena en SmartGoals.

In totaal zal er een delegatie van +/- 25 Nederlandse bedrijven deelnemen aan de NL Sports Week. Het doel van deze week is, om de Nederlandse bedrijven te presenteren als geschikte (handels)partners voor duurzame en innovatieve sport ervaringen. De kosten voor deelname aan de NL Sports Week zijn:

  • OSF deelnemers: €950,- (excl. reis- en verblijfkosten)
  • Overige organisaties: €1.250,- (excl. reis- en verblijfkosten)

Aanmelden voor de NL Sports Week kan door contact op te nemen met Rick Sleegers via de contactpagina.