Jaarboek Holland Sports & Industry 2021 - 2022 - Orange Sports Forum

Jaarboek Holland Sports & Industry 2021 – 2022

Op 3 december 2021 zal bij de Johan Cruyff Arena het jaarboek Holland Sports & Industry worden gepresenteerd! Deze “Olympische editie” van het jaarboek staat in het teken van Tokyo2020. Daarnaast zal het jaarboek ook worden gepresenteerd bij de NL Sports Week in Dubai, van 12 – 16 december.

Het jaarboek zal wederom in het Nederlands en in het Engels uitgegeven worden in een oplage van 2.000 exemplaren. Daarnaast komt er tevens een online versie van het jaarboek beschikbaar die voor iedereen gratis toegankelijk is. De online editie wordt direct verstuurd naar meer dan 5.000 internationale adressen. Zie hieronder een overzicht van de ontvangers:

  • Alle Nederlandse ambassades in het buitenland;
  • Alle buitenlandse ambassades in Nederland;
  • Alle Nederlandse sportbonden;
  • Internationale sportbonden;
  • Overheden (ministeries, provincies en grote gemeenten);
  • Alle deelnemers en partners van Orange Sports Forum en Holland Sports & Industry.

Het doel van het jaarboek is om inzicht te geven over hetgeen Nederland te bieden heeft op het gebied van sport en waardoor Nederland een uniek en succesvol sportland is. Middels dit jaarboek willen we dit internationaal onder de aandacht brengen en zodoende de export van Nederlandse bedrijven omtrent sport stimuleren, maar tevens ook kennisuitwisseling teweeg te brengen en Nederland Sportland internationaal op de kaart te zetten.

Wilt u tevens participeren in het jaarboek door middel van een advertentie of een redactioneel artikel, neem dan contact op met Rick Sleegers via de contactpagina!

Klik op de onderstaande foto om toegang te krijgen tot de digitale versie van het jaarboek 2020-2021.