Taipei Cycle Fair in Taiwan – 30 oktober t/m 2 november - Orange Sports Forum

Taipei Cycle Fair in Taiwan – 30 oktober t/m 2 november

Update 14-09-2018,

Inmiddels zijn enkele deelnemers van de Taipei Cycle Fair bekend. Deze Taiwanese bedrijven zijn wellicht interessante partners voor leden van OSF met een affiniteit voor de wielersport. Mocht u in contact willen komen met één van deze bedrijven kunt u zich onder aan de pagina aanmelden voor de SportTechMatch op 1 november.

Klik hier voor een overzicht van de deelnemers


De fietsindustrie groeit niet alleen in West-Europa, maar ook in het verre oosten. Het Taiwanese Exportagentschap (TAITRA) heeft de twee fietslanden bij uitstek, België en Nederland, uitgenodigd voor een bezoek aan de Taipei Cycle Fair.

Omdat dit een verre reis is, is besloten om een volledig programma te koppelen aan deze beurs. Dit bevat onder andere een bezoek aan enkele onderzoeks- en ontwikkelingsinstellingen (O&O instellingen) en een matchmaking tussen bedrijven uit Taiwan en de Benelux. De slotactiviteit is een bezoek aan het Cycling and Health Industry R&D center (CHC) in Taichung.

De bedrijvenmissie richt zich op de volgende onderwerpen:

  • Data acquisition, analysis & technology
  • Performance analysis & translation
  • Physiological Mechanisims: analysis, adaption & tapering
  • Rider Health: injury prevention, monitoring & coaching
  • Medical Monitoring & Coaching
  • Developments in nutrition
  • Aerodynamics
  • Bike technology

SportTechMatch op 1 november 2018

Hierop aansluitend zal Enterprise Europe Network een SportTechMatch organiseren op 1 november. Dit is een internationaal netwerk evenement met de focus op een variatie van sport technologieën in de fietsindustrie. De bedoeling van dit evenement is dat de basis gelegd wordt voor nieuwe internationale samenwerkingen. Om ervoor te zorgen dat er innovatieve projecten gepland kunnen worden en verwezenlijkt.

Klik op de volgende link voor meer informatie en om u aan te melden:

https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/matchmaking-en-bedrijvenprogramma-taipei-cycle-fair

Locatie:
Taipei Nangang Exhibition Center – Hal 1
No.1, Jingmao 2nl Rd., Nangang Districht, Taipei City