Food Valley Summit about Sports and Nutrition 10 en 11 oktober, Ede - Orange Sports Forum

Food Valley Summit about Sports and Nutrition 10 en 11 oktober, Ede

Op 10 en 11 oktober organiseert Enterprise Europe Network Nederland een Business-2-business Meet&Match event voor bedrijven en kennisinstellingen. Tijdens dit event worden de onderstaande onderwerpen behandeld, met name ‘sports and Nutrition’ op 11 oktober zal interessant zijn voor enkele OSF-deelnemers.

Proteins for the future, 10 oktober

Green proteins is niet alleen een duurzaam en gezond product maar is ook een interessante markt voor zowel nieuwe klanten als beginnende bedrijven. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnspireerd door de leiders van de green protein revolution. Naast de sprekers zijn er verschillende acceleratie sessies, product/idee pitches en proeverijen variërend van edamame en vega mayo tot zeewier en green doner-kebab.

Sports and Nutrition, 11 oktober

Op deze dag ligt de focus op het presenteren van de laatste sport nutrition concepts, technologieën, producten en internationale marketing mogelijkheden voor professionals in de food, sport en healthy lifestyle branche.

De impact van gepersonaliseerde voeding op sport prestaties wordt steeds bekender in de (inter) nationale sport en (sport) voeding sector. Maar ook binnen de (oudere) zorg wordt voeding ontwikkeling steeds belangrijker.

Tijdens dit evenement zijn verschillende foodprofessionals aanwezig. Executive managers, proces/product ontwikkelaars, ingrediënt leveranciers, foodservice, business ketenraars en onderzoeksinstituten.

Om u hiervoor aan te melden of voor meer informatie kunt u terecht op de volgende webpagina:

https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/meetmatch-tijdens-de-food-valley-summits.

 

Locatie:
Akousticum
Nieuwe Kazernelaan 2 D42,
6711 JC Ede (GLD)