Exportcoaching trajecten voor sportproducten, -diensten en -kennis! - Orange Sports Forum

Exportcoaching trajecten voor sportproducten, -diensten en -kennis!

Orange Sports Forum is sinds 2018 door RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) aangemerkt als uitvoerder voor coaching trajecten omtrent export middels SIB vouchers (Starters for International Business). OSF heeft ruime ervaring met export van sport gerelateerde producten en diensten en we helpen je middels een SIB voucher graag op weg om je slagkracht in het buitenland te vergroten of de eerste stappen richting export te zetten! Door onze accreditatie van RVO, is het mogelijk om voor dit coachingtraject een SIB voucher aan te vragen bij RVO t.w.v. €2.500,-, waardoor de ondernemer geen kosten betaald voor dit coaching traject.

Samen onderzoeken we gedurende dit traject de mogelijkheden en risico’s in het buitenland. We werken toe naar een concreet actieplan voor een internationaliseringsstrategie. Inmiddels heeft OSF al diverse trajecten afgerond en ondernemers succesvol op weg geholpen met het exporteren van producten, diensten en kennis rondom sport! Het coachtraject duurt gemiddeld 4 maanden. In 3 tot 5 sessies met de adviseur/coach doorloopt u de volgende stappen:

– Samen identificeren we eerst kansrijke exportmarkten, op basis van ambitie en het onderscheidend vermogen van jouw product/dienst en onderneming.
– Vervolgens onderzoeken we nader hoe aantrekkelijk deze markten zijn.
– Tenslotte inventariseren we wat nodig is om succesvol te worden op deze markten. Zo krijg je een actiepuntenlijst internationaal ondernemen. Dit is het eindpunt van het coachtraject.

Om de SIB-voucher aan te vragen neemt u contact met ons op via de contactpagina.