Outdoor & Winter Sports in Utah, 20 mei 2021 - Orange Sports Forum

Outdoor & Winter Sports in Utah, 20 mei 2021

Op donderdag 20 mei organiseert Orange Sports Forum van 17:00u tot 18:30u het webinar “Outdoor & Winter Sports in Utah: Opportunities for the Dutch Sector?” in samenwerking met het WTC in Utah, het Consulaat-Generaal in San Francisco en de FGHS.

Utah staat bekend om haar outdoor sector, zoals fietsen, wintersport, hiken, watersport, etc. Hierdoor zijn veel bedrijven uit deze sector in Utah gevestigd. Het webinar staat dan ook in het teken van Outdoor Sports in Utah. Daarnaast heeft Utah de ambitie om in 2030 de Olympische Winterspelen te organiseren in Salt Lake City. Er zullen diverse keynote speakers zijn, waaronder Olympisch kampioene Marianne Timmer. Meer informatie over het Outdoor Sports Webinar Utah volgt binnenkort!

Het webinar is onderdeel van een partnership dat OSF in 2020 gesloten heeft met het EDCUtah (Economic Development Corporation of Utah). Dankzij dit partnership kunnen Nederlandse bedrijven met interesse in Utah of in deze sectoren zich melden bij OSF waarbij ze ondersteuning krijgen van het EDCUtah op diverse gebieden. Zie voor meer informatie over de Outdoor Sports Market in Utah het volgende rapport: Outdoor Products in Utah.

Aanmelden voor het webinar kan via Rick Sleegers of via de contactpagina op onze website.