Jaarboek Holland Sports & Industry 2019 - 2020 - Orange Sports Forum

Jaarboek Holland Sports & Industry 2019 – 2020

Zoals u de afgelopen jaren van ons gewend bent presenteert Orange Sports Forum eens per jaar het jaarboek ‘Holland Sports & Industry’. In dit jaarboek worden de Nederlandse bedrijven omtrent sport en Nederland Sportland internationaal gepresenteerd, met daarin speciale aandacht voor de deelnemers van Orange Sports Forum. Ook in dit sport(business)jaar is er weer veel gebeurd op allerlei fronten.

Het jaarboek zal zowel in het Nederlands als in het Engels uitgegeven worden in een oplage van 2.000 exemplaren. Daarnaast komt er tevens een online versie van het jaarboek beschikbaar die voor iedereen gratis toegankelijk is. Voorbeelden van ontvangers van het jaarboek zijn:

  • Alle Nederlandse ambassades in het buitenland;
  • Alle buitenlandse ambassades in Nederland;
  • Alle Nederlandse sportbonden;
  • Internationale sportbonden;
  • Overheden (ministeries, provincies en grote gemeenten);
  • Alle deelnemers en partners van Orange Sports Forum en Holland Sports & Industry.

Naast een overzicht van advertenties van Nederlandse bedrijven gelieerd aan sport, zal het jaarboek bestaan uit interviews en reportages uit de driehoek sport, overheid en het Nederlandse bedrijfsleven. Het doel van het jaarboek is om inzicht te geven over hetgeen Nederland te bieden heeft op het gebied van sport en waardoor Nederland een uniek en succesvol sportland is. Middels dit jaarboek willen we dit internationaal onder de aandacht brengen en zodoende de export van Nederlandse bedrijven omtrent sport stimuleren, maar tevens ook kennisuitwisseling teweeg te brengen en Nederland Sportland internationaal op de kaart te zetten.

Alle OSF-deelnemers ontvangen wederom gratis advertentieruimte in het jaarboek, bent u geen OSF-deelnemer, wilt u extra advertentiepagina’s of een redactioneel artikel, neem dan contact met ons op via de contactpagina!

Klik op de onderstaande foto om toegang te krijgen tot de digitale versie van het jaarboek 2018 – 2019 voor een impressie.

2018 – 2019