HostCity 2019 Glasgow, 26-27 november - Orange Sports Forum

HostCity 2019 Glasgow, 26-27 november

Op 26 en 27 november 2019 vind in Glasgow de 6e editie van HostCity (website HostCity) plaats. Het evenement dat volledig in het thema staat van evenement organisatie. Hier komen steden, gemeenten, organisatoren en leveranciers bij elkaar om de kansen en uitdagingen te bespreken die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Ook komen de 2023 UCI Cycling World Championships en de Milan-Cortina 2026 Winter Olympic Games aan bod. Het is het grootste evenement met betrekking op “steden en sport” , business en cultuur en dus de ultieme mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, te leren van de experts en marktleiders en nieuwe partijen en leveranciers te leren kennen. En dus biedt dit uitstekende kansen voor (sport) evenement organisatoren en overheden die binnenkort een evenement hosten.

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, te participeren in de panel discussions (verschillende onderwerpen), mee te denken over verschillende cases, presentaties van professionals te bezoeken en allerlei workshops te volgen. Voor de volledige agenda klik hier.

OSF organiseert een collectieve beursdeelname aan HostCity 2019 samen met tien Nederlandse organisaties hebben wij de beschikking over een Holland stand.

Kosten: de onderstaande kosten zijn excl. Reis- en verblijfskosten en incl. toegangsbewijs voor HostCity.

  • OSF-leden: €500,- (excl. Btw)
  • Niet-leden: €750,- (excl. Btw)

Aanmelden voor Nederlandse deelname HostCity 2019 kan via de contactpagina.