Deelname Soccerex USA, 20 - 22 november - Orange Sports Forum

Deelname Soccerex USA, 20 – 22 november

OSF zal in november 2019 een collectieve beursdeelname aan de Soccerex USA (21 & 22 november) organiseren, met een delegatie van minimaal 10 Nederlandse sport gerelateerde bedrijven. Tevens kan OSF optioneel een passend side programma aanbieden op 20 november in samenwerking met het Nederlandse Consulaat-Generaal in Miami. Hierbij zullen diverse sport gerelateerde stakeholders uitgenodigd worden voor een netwerkevent.

De Soccerex USA biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven, gezien de groeiende aandacht en professionalisering van het voetbal in Midden- en Noord-Amerika. Uiteraard speelt ook de organisatie van de FIFA World Cup (WK Voetbal) in 2026 een belangrijke rol in de ontwikkelingen op voetbalgebied. De 23ste FIFA World Cup wordt in 2026 gehouden in de Verenigde Staten, Mexico en Canada en aan dit WK zullen een recordaantal van 48 landen deelnemen. Dit biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in en rondom het voetbal.

De Soccerex staat erom bekend om kwalitatief hoogstaande beurzen te organiseren met bezoekers van het juiste niveau. Ook vindt er tijdens de beurs een programma plaats met uitstekende sprekers en expert op voetbalgebied. OSF heeft ervaring met de Soccerex, dankzij deelnames aan de Soccerex China in 2018 & 2019. Klik hier voor de brochure van de Soccerex USA 2019. OSF zal op de beurs beschikken over een collectieve stand van 18m², waar de Nederlandse deelnemers gebruik van kunnen maken en zichtbaar aanwezig zijn (d.m.v. presentaties, bedrijfslogo, et cetera).

De kosten voor deelname aan de Soccerex USA zijn (excl. reis- en verblijfkosten):

  • OSF-deelnemers: € 1.250,- excl. btw (inclusief ticket Soccerex USA t.w.v. €950,-)
  • Overige organisaties: € 1.750,- excl. btw (inclusief  ticket Soccerex USA t.w.v. €950,-)

*Voor de collectieve beursdeelname dienen minimaal 10 bedrijven zich aan te melden.

Voor vragen of om u aan te melden voor de Soccerex USA, kunt u contact opnemen met Rick Sleegers via de contactpagina.

Deelname Soccerex China 2018

 

 

Over de Soccerex 

De Soccerex is een van de meest vooraanstaande voetbalbeurzen ter wereld. De Soccerex brengt inmiddels al ruim 20 jaar de voetbalindustrie met elkaar in contact. Zowel voetbalbonden, voetbalclubs, sponsoren als sportbedrijven zijn aanwezig bij Soccerex events, waardoor het een unieke mogelijkheid biedt om te netwerken op het juiste niveau en om het Nederlandse bedrijfsleven te positioneren.  De Soccerex organiseert diverse beurzen per jaar, waaronder een Soccerex China, Soccerex Europe en de Soccerex USA.

Op 21 en 22 november vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar de Soccerex USA plaats in Miami. Met meer dan 90 deelnemende landen, meer dan 2.000 bezoekers, 120 sprekers en ruim 100 exposanten, is dit de grootste voetbalbeurs in Noord-Amerika. Zie voor meer informatie de website van de Soccerex USA.