Jaarboek 2023/ 2024 Holland Sports & Industry - Orange Sports Forum

Jaarboek 2023/ 2024 Holland Sports & Industry

Op vrijdag 8 december is de jubileum-editie van het jaarboek Holland Sports & Industry gepresenteerd bij Nationaal Sportcentrum Papendal! Deze 10de editie bestaat uit een overzicht van prachtige sportresultaten, zakelijke events, internationale projecten en succesvolle Nederlandse organisaties in het buitenland.

De bijeenkomst bestond uit diverse sprekers uit de Nederlandse sport, waaronder Eva Eikhout (Ambassadeur Fonds Gehandicaptensport), Tilly Stroo (Wavemakers United), Eddy van Veghel (Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Dafne Schippers. Vanuit OSF werd er door de verschillende bestuursleden terug geblikt op de afgelopen 10 jaar, maar ook op de toekomstige events en activiteiten van OSF.

Na afloop van de presentaties, werd het eerste exemplaar van het jaarboek door John van de Laar (voorzitter OSF) overhandigd aan Dafne Schippers!

De komende week zullen de jaarboeken wereldwijd verstuurd worden. Mocht u interesse hebben in een exemplaar, neem da contact op via de contactpagina. De digitale versie is te bekijken via: