Deelname ISPO München, 28 – 30 november - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Deelname ISPO München, 28 – 30 november

Van 28 – 30 november vindt de grootste sportbeurs ter wereld plaats, namelijk de ISPO in München.  OSF zal met een delegatie van Nederlandse bedrijven deelnemen aan dit event en de aanmeldingen hiervoor zijn reeds geopend.

Als belangrijkste sportbeurs in Europa zal de ISPO München 2023 meer dan 80.000 professionals aantrekken uit de internationale sportindustie. De ISPO biedt een compleet overzicht van de diverse sportsectoren, zoals outdoor, fitness, duurzaamheid, innovatie en nog veel meer. Bedrijven vinden innovatieve oplossingen in een van de vele themas op de beursvloer. 2.800 internationale exposanten dragen bij aan het brede assortiment van producten en diensten voor een publiek dat 120 landen vertegenwoordigt.

Naast het creëren van een krachtige hub voor de outdoor- en sportindustrie, is het primaire doel van ISPO Munich 2023 om duurzaam ondernemen te stimuleren en verbindingen tussen de juiste bedrijven en ondernemers te bevorderen. Zie voor meer informatie ook de “ISPO Munich 2022 Highlights“.

De ISPO biedt hierdoor een uitstekend podium voor Nederlandse bedrijven om zich te presenteren. OSF zal gezamenlijk met 10 – 15 bedrijven beschikken over een eigen stand. Deze is gevestigd in het “Future Lab”, waar met name ingezet wordt op de thema’s Sustainability, Retail & Digitalisering. Aanvullend zal OSF haar lokale netwerk in München inzetten om aanvullende activitieten te organiseren, waaronder een netwerkdiner.

De kosten voor deelname aan de missie zijn als volgt:

  • OSF-leden: €750,-, exclusief reis- en verblijfkosten
  • Niet-leden: €1.050,-, exclusief reis- en verblijfkosten

Voor meer informatie over de gezamenlijke deelname aan de ISPO München kunt u contact opnemen met Rick Sleegers of Camil Smeulders via de contactpagina van OSF.