Deelname Virtual Host City 2020 - Orange Sports Forum

Deelname Virtual Host City 2020

Op 8 en 9 vindt de digitale beurs HostCity (website HostCity) plaats! Na een succesvolle deelname aan de fysieke beurs in november 2019 (zie hier het verslag & video), is Orange Sports Forum, samen met 10 – 15 Nederlandse partijen, ook in 2020 aanwezig bij een van de grootste beurzen in de (sport)evenementen branche!

Bij Host City komen steden, gemeenten, organisatoren en leveranciers bij elkaar om de kansen en uitdagingen te bespreken die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Ook zal er uiteraard veel aandacht geschonken worden aan de uitdagende situatie rondom COVID-19. De digitale variant van Host City, biedt veel kansen omdat het bezoekersaantal en de sprekers zowel kwaliteit als kwantitatief erg hoog zijn. Dankzij een deelname met Orange Sports Forum, zullen Nederlandse partijen extra online zichtbaarheid hebben, over een digitale stand beschikken en de mogelijkheid krijgen tot diverse extra’s.

Inmiddels hebben de aanmeldingen voor Host City de volgende cijfers behaald:

  • + 1000 Event Professionals
  • + 50 Influential Speakers
  • 27 Content Sessions
  • 6 Major Games Updates

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, te participeren in de panel discussions (verschillende onderwerpen), mee te denken over verschillende cases, presentaties van professionals te bezoeken en allerlei workshops te volgen. Voor de volledige agenda klik hier.

Aanmelden en meer informatie HostCity 2020 kan via de contactpagina of neem contact op met Orange Sports Forum via de reguliere contactgegevens.