Handelsmissie naar Colombia omtrent fietsmobiliteit, 25 t/m 29 november 2018 - Orange Sports Forum

Handelsmissie naar Colombia omtrent fietsmobiliteit, 25 t/m 29 november 2018

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt u de kans om zich te profileren in Colombia. De handelsmissie met aanwezigen zoals minister-president Mark Rutte en minister Bruno Bruins voor Medische Zorg en Sport worden vergezeld door de Curaçaose minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina en de Arubaanse minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur, Xiomara Ruiz-Maduro. Als zakelijk missieleider fungeert Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW.

Deze aanwezigheid van bewindspersonen biedt u de kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen. Op basis van uw bedrijfsprofiel worden relevante netwerkpartijen uitgenodigd bij diverse evenementen tijdens deze missie. Een unieke kans om uw bedrijf in de spotlight te zetten.

Is uw bedrijf werkzaam in een van de volgende sectoren; Agribusiness & tuinbouw; Life Sciences & Health; Water en logistiek of Fietsmobiliteit? Meldt u zich dan aan. Deze missie zal van 25 november tot en met 29 november plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2x6VpDs. Aanmelden kan tot 24 september a.s..

Bent u een OSF-deelnemer? Dan vernemen wij graag of u deelneemt aan deze handelsmissie naar Colombia.