Gezamenlijke deelname Hosts & Federations Summit Lausanne & Football Summit Zurich - Orange Sports Forum

Gezamenlijke deelname Hosts & Federations Summit Lausanne & Football Summit Zurich

Van 17 – 20 juni zal OSF voor de 3de keer deelnemen aan de MEI Hosts and Federations Summit in Lausanne, de thuisbasis van vele internationale sportbonden.

De Hosts and Federations Summit (HFS) bestaat uit een inhoudelijk programma met presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden. Ook beschikt de delegatie over een gezamenlijke stand. Dit event biedt een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met steden, internationale sportbonden en andere stakeholders rondom het organiseren van (sport)evenementen. Aanvullend zal OSF in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Zwitserland een netwerkdiner organiseren, waarbij diverse lokale stakeholders uitgenodigd worden. Deelnemers aan de Nederlandse delegatie worden tevens uitgenodigd voor het galadiner van de HFS. Klik hier voor het actuele programma van de Hosts and Federations Summit.

Dit jaar organiseert MEI op de laatste dag (20 juni) ook de Football Summit in Zürich, zodat ook de FIFA en UEFA meer bij het event betrokken worden. Deelname aan de Football Summit in Zurich is optioneel, deelnemers kunnen op 20 juni ook het programma met de internationale sportbonden in Lausanne blijven volgen (zie ook het concept programma).

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met OSF via de OSF Community App of via de contactpagina.

 

Orange Sports Hub Lausanne

Om bedrijven beter te faciliteren met het zakendoen in Zwitserland en met de contacten met internationale sportbonden, zal OSF op 18 juni een Orange Sports Hub voor Nederlandse bedrijven openen in Maison du Sport International in Lausanne. De eerste bedrijven hebben zich al bij dit initiatief aangesloten, waaronder AAA-LUX, Share Logistics en Sorama. De internationale bonden kennen vele uitdagingen als het gaat om verduurzaming, digitalisering, de toekomst van sportevenementen, en meer. De hub biedt een uitstekende mogelijkheid om relaties met de sportbonden op te bouwen en concrete oplossingen te bespreken. Naast de gezamenlijke kantoorruimte, kunnen bedrijven deelnemen aan workshops en is er een vast aanspreekpunt voor de Nederlandse bedrijven.

Neem voor meer informatie contact op met OSF via de contactpagina.