Uitnodiging bijeenkomst inzake sport gerelateerde marktkansen in Qatar, 12 september - Orange Sports Forum

Uitnodiging bijeenkomst inzake sport gerelateerde marktkansen in Qatar, 12 september

Op maandag 7 mei jl. heeft RVO in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Doha (Qatar) een kansenseminar georganiseerd met betrekking tot de FIFA World Cup 2022 in Qatar. Tijdens het kansenseminar werden de kansen rond sport in Qatar gepresenteerd, met nadruk op de FIFA World Cup 2022. Zie via de volgende link de presentatie over de marktkansen voor Nederlandse bedrijven rondom sport in Qatar: Qatar Sports Market Opportunities Seminar.

Naast het WK voetbal vinden er de komende jaren meer grote sportevenementen plaats, zoals de World Artistic Gymnastics Championships (oktober 2018), de World Championships in Athletics (2019) en de World Aquatics Championships (2023). Ook vinden er jaarlijks meer dan 30 regionale, nationale en internationale sportevenementen plaats in Qatar. Dit brengt uiteraard veel kansen met zich mee voor Nederlandse bedrijven, zowel op het gebied van hardware als software.

Om deze kansen zo goed mogelijk te benutten, wordt er ingezet op een gestructureerde en gezamenlijke aanpak richting Qatar in de vorm van een PIB-programma (Partners for International Business) rond Sport & Innovatie. Om dit goed op te volgen, wordt hiervoor op woensdag 12 september van 14.00u – 17.00u een bijeenkomst in SX Eindhoven georganiseerd door OSF, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Doha (Qatar). Tijdens deze bijeenkomst zijn alle serieus geïnteresseerde partijen welkom om te bespreken hoe we deze kansen het beste kunnen benutten en met welke partijen we een goed consortium kunnen vormen. Het programma voor de bijeenkomst is als volgt:

14.00u – 14.15u:  Ontvangst / inloop
14.15u – 14.30u:  Welkom
14.30u – 15.00u: Presentatie Kansen in Qatar – Jalal Dahham (Nederlandse ambassade in Doha, Qatar)
15.00u – 15.30u: Presentatie PIB algemeen en case PIB ‘Voetbalontwikkeling in China’
15.30u – 16.30u: Interactieve sessie / discussie – Orange Sports Forum
16.30u – 17.00u: Borrel

LocatieSX Center for Sport, Marketing & Media. Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Rick Sleegers of via de contactpagina op deze website.