Deelname Soccerex Connected 2021, 1 - 5 februari - Orange Sports Forum

Deelname Soccerex Connected 2021, 1 – 5 februari

De Soccerex is een van de meest vooraanstaande voetbalbeurzen ter wereld. De Soccerex brengt inmiddels al ruim 20 jaar de voetbalindustrie met elkaar in contact. Zowel voetbalbonden, voetbalclubs, sponsoren als sportbedrijven zijn aanwezig bij de Soccerex events, waardoor het een unieke mogelijkheid biedt om te netwerken op het juiste niveau en om uw bedrijf middels deze gezamenlijke beursdeelname te positioneren. Orange Sports Forum biedt daarom de mogelijkheid voor een gezamenlijke beursdeelname aan de Soccerex Connected 2021!  

Van 1 tot 5 februari 2021 vindt de Soccerex Connected plaats, met meer dan 80 deelnemende landen, meer dan 2500 bezoekers en ruim 30 exposanten, is dit de grootste digitale voetbalbeurs ter wereld. Het voordeel van de digitale beurs, is dat de dekking van het event wereldwijd is. Stakeholders uit China, het Midden-Oosten, Europa en Amerika zullen samenkomen tijdens deze digitale editie, waardoor het bereik van het event extra groot is. De Soccerex staat erom bekend om kwalitatief hoogstaande beurzen te organiseren met bezoekers van het juiste niveau en heeft in september 2020 zeer positieve ervaringen opgedaan met de eerste digitale Soccerex Connected.

De collectieve beursinzending zal bestaan uit een virtuele stand, tickets, ronde tafel sessies, extra zichtbaarheid via de Soccerex, et cetera. Daarnaast biedt Soccerex Connected 2021 interessante interactieve sessies, diverse sprekers, workshops, et cetera. Zie voor meer informatie de website van de Soccerex Connected 2021.

Kosten en aanmelden

Het reguliere tarief voor een ticket voor de Soccerex Connected is €110,-. OSF heeft met de Soccerex een speciaal tarief afgesproken en kan een select aantal kaarten aanbieden voor de onderstaande tarieven. Aanmelden via OSF kan door contact op te nemen met Rick Sleegers of via de contactpagina.

  • OSF-deelnemers: €45,-
  • Overige bedrijven: €95,-