OSF & AquaBloom Sports Technology Group tekenen samenwerking - Orange Sports Forum

OSF & AquaBloom Sports Technology Group tekenen samenwerking

OSF heeft onlangs een MOU getekend met de AquaBloom Sports Technology Group (bedrijfspresentatie ABSG). OSF en ABSG zullen samenwerken om elkaars netwerken te verbinden, mede richting de aankomende grote sportevenementen in China, zoals de Winterspelen in Beijing 2022, de Asian Games 2022 en de Asia Cup 2023.

ABSG is een, in China gevestigd, internationaal sporttechnologieplatform dat al meer dan 20 jaar succesvolle dienstverlening biedt in de sport- en sportinnovatie industrie van Noord-Amerika, Azië en de China. ABSG streeft naar het creëren van een wereldwijd eersteklas sportinnovatie-ecosysteem, een uitgebreid dienstenplatform en impactvolle projecten voor China en voor de wereld. Dit met als doel een koppeling te zijn om te werken met internationale sportorganisaties en samen successen op de Chinese markt te maximaliseren. Tevens streeft het ernaar de integratie tussen China en de wereldwijde sportindustrie te bevorderen. Enkele projectvoorbeelden van ABSG zijn de door de FIS goedgekeurde Asia Open 2020, Nike Sports Camps-Asia, Forbes Global Sports Summit, National Scouting Reports, ATP/ GPTCA’s Coach Certifications.

OSF en ABSG zullen gezamenlijke projecten initiëren om MKB-bedrijven toegang te bieden tot de marktkansen in China! De komende jaren zullen beide netwerken met elkaar verbonden worden om kennisuitwisseling en matchmaking te stimuleren tussen Nederlandse en Chinese stakeholders uit de sport.

SportsTech China Global Series 1
ABSG zal op 3 maart 2021 het SportsTech China Global Series 1 event organiseren in samenwerking met de GSIC uit Madrid. Dit samenwerkingsevenement tussen ABSG en GSIC heeft als doel een eersteklas en impactvol Sports Tech & Innovation event te creëren voor de Chinese markt. Tevens zal het internationale bedrijven helpen om de Chinese markt te betreden met groot voordeel en ondersteuning. Een aantal bedrijven zal de mogelijkheid krijgen om, onder andere, deel te nemen aan proefprogramma’s met de Target China Market Partners, toegang te krijgen tot geselecteerde partnerschappen met ondersteuning van ABSG en GSIC, en het krijgen van Chinese en internationale media-aandacht. Het evenement is gericht op bedrijven diegraag in contact komen met en oplossingen kunnen bieden aan grote Chinese sportspelers, zoals Wanda Sports Group, de Beijing Winterspelen 2022, Forbes Global Alliance, Seazen Holdings Co., Ltd., de Asia Games en Shanghai Pudong Football Stadium.

Neem hier een kijkje op de website van AquaBloom Sports Technology Group.