Unieke sportmissie naar de Verenigde Arabische Emiraten & Oman van 3 t/m 8 november! - Orange Sports Forum

Unieke sportmissie naar de Verenigde Arabische Emiraten & Oman van 3 t/m 8 november!

Wilt u zaken doen in de Verenigde Arabische Emiraten en/of Oman? Meldt u vanaf nu aan en ga mee op deze unieke sportmissie van 3 t/m 8 november. Deelname brengt u in contact met overheden en interessante bedrijven gefocust op sportinfrastructuur, training en vrouwensport. Het geeft inzicht in de kansen en mogelijkheden van deze snel groeiende markt met vele potentiële zakenpartners.

Achtergrondinformatie
De vrouwensport in de VAE is sterk in opkomst. Er zijn meer mogelijkheden gekomen voor vrouwen om te sporten. Beweging wordt door de lokale overheid sterk gepromoot, vooral ook in het kader van preventie van diabetes en obesitas in de VAE. Omdat de sportparticipatie toeneemt, is er ook een grotere behoefte aan sportfaciliteiten en kennis over sport en gezonde voeding. Mannen en vrouwen sporten gescheiden. Daardoor neemt specifiek de behoefte aan sportfaciliteiten voor vrouwen toe. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van (toelevering aan) sportinfrastructuur en sport voor vrouwen.

Ook in Oman zijn er kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van sport. Diverse contacten van de ambassade en Orange Sports Forum bieden gelegenheid tot netwerken en het identificeren van mogelijkheden op het gebied van sportvoeding, sportinfrastructuur en voetbal.

Algemene informatie
OSF en de Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseren deze missie in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De kosten voor deelname bedragen slechts
€450,- excl. BTW. Dit is inclusief individuele matchmaking, bedrijfsbezoeken, VIP-kaarten voor het golftoernooi en  netwerkrecepties. Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Programma

OSF en NEC bieden u een zeer divers programma met o.a een bezoek aan Abu Dhabi United Group, recepties op de ambassades in de Emiraten & Oman en deelname aan “The 4th International Conference of Sports for Women”. Dit allemaal met medewerking van Nederlandse voetbaltrainers Henk ten Cate, Jan Versleijen, Pim Verbeek en lokale OSF partners Rashid Al-Suwaidi en Hritik Khimji (Kr.omMosaicz.com).

Het programma start met een bezoek aan de finaledag van het prestigieuze FBMA Golf Tournament. Dit is een internationaal vrouwen golftoernooi dat georganiseerd wordt door Fatima Bint Mubarak Academy. VIP-kaarten zijn bij het programma inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld u nu aan!

U kunt zich tot 13 oktober aanmelden voor de missie via dit aanmeldformulier van RVO.
Voor meer informatie over deze missie neem contact op via de contactpagina.