Ga mee op handelsmissie naar Chongqing en Xi’an! (23 t/m 28 oktober) - Orange Sports Forum

Ga mee op handelsmissie naar Chongqing en Xi’an! (23 t/m 28 oktober)

Een consortium van Nederlandse bedrijven, Feyenoord, Royal HaskoningDHV, Vekoma en Orange Sports Forum, heeft een PIB programma (Partners for International Business) voor de regio Chongqing (Chongqing, Chengdu en Xi’an) in China opgestart. Gedurende een 3-jarig programma zal het consortium zich met ondersteuning van de Nederlandse overheid richten op de voetbalontwikkeling en sportaccommodaties in de regio Chongqing. Zie eerder nieuwsbericht met achtergrondinformatie over de PIB.

Chongqing is het economisch snelst groeiende gebied van China, waardoor sport ook een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Op de Chinese markt is veel behoefte aan technische en organisatorische kennis op sportgebied. De National Games of China vinden in 2021 plaats in Xi’an, hiervoor zijn 64 sportaccommodaties nodig. Deze plannen bieden uiteraard veel kansen voor Nederlandse bedrijven! Naar aanleiding hiervan vindt er van 23 – 28 oktober 2017 een missie plaats.

Programma:

Het programma is opgezet in samenwerking met het Nederlandse consulaat-generaal in Chongqing. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor het vluchtschema van de handelsmissie Dutch Days.

Klik hier voor het missieboekje voor China


Kosten:

Prijsindicatie vliegtickets: Incl. binnenlandse vluchten €950,- per persoon
Prijsindicatie hotel: €750,- per persoon
Programma: Programmakosten vervallen voor PIB-deelnemers €750,- per persoon

De deadline voor deelname aan de missie is vrijdag 29 september! Om aan te melden of voor meer informatie verwijzen we u naar de contactpagina op deze website.