Uitnodiging JAJO voor The Ocean Race in Scheveningen, 14 juni - Orange Sports Forum

Uitnodiging JAJO voor The Ocean Race in Scheveningen, 14 juni

JAJO nodigt OSF en haar deelnemers uit voor The Ocean Race in Scheveningen op woensdag 14 juni! Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zie hieronder meer informatie over het programma. 

Meet us in Scheveningen!

The Ocean Race komt naar Nederland. Op zondag 11 juni arriveren de zeilers van Team JAJO vanuit het Deense Aarhus voor een stop in Scheveningen. Vijf dagen lang is de haven van Scheveningen het bruisende middelpunt van The Ocean Race. Kom de sfeer proeven aan boord van de homebase van JAJO: de Elbe! Voorafgaand en na afloop van van de bijeenkomst is het mogelijk om een bezoek te brengen aan The Race Village Park en je onder te dompelen in de wereld van The Ocean Race.

Team JAJO

Team JAJO is de Nederlandse deelnemer aan The Ocean Race VO65 Sprint Cup. The Ocean Race is een van de meest prestigieuze zeilevents ter wereld dat net als JAJO enorm veel focus heeft op duurzaamheid en circulariteit. Niet voor niets is JAJO hoofdsponsor van dit gedreven team van jonge en ervaren zeilers.

Unieke locatie

Voor dit speciale moment ontvangen we je met veel plezier op de Elbe, onze tijdelijke homebase in Scheveningen. Ooit een van de sterkste zeeslepers ter wereld en tegenwoordig hét boegbeeld van Hollands Glorie. Kijk op het dek live de In-Port race vanaf het water en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Deze boot mag je niet missen!

Programma In-Port Race:

Datum: woensdag 14 juni

Locatie: Zeesleper Elbe, Ocean Live Park, Scheveningen

  • 16:00 uur Inloop Elbe
  • 16.30 uur Vertrek Elbe
  • 17.00 uur Start In-Port Race
  • 18.00 uur Walking dinner op de Elbe
  • 19.30 uur Terugkomst in de haven

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij OSF via de contactpagina.