Deelname Hosts and Federations Summit Lausanne, 12 - 15 juni - Orange Sports Forum

Deelname Hosts and Federations Summit Lausanne, 12 – 15 juni

Na de succesvolle deelname in 2022, zal OSF van 12 – 15 juni wederom met een delegatie van Nederlandse bedrijven deelnemen aan de MEI Hosts and Federations Summit in Lausanne, de thuisbasis van vele internationale sportbonden!

De Summit wordt georganiseerd om toeleveranciers uit de (sport)evenementenindustrie een zeer gericht programma te bieden met bonden, rechtenhouders en steden. Er is een kwalitatief hoog programma over evenement specifieke thema’s, daarnaast zullen er individuele afspraken worden georganiseerd met relevante stakeholders. Dankzij de uitstekende balans tussen bedrijven, steden en bonden, is er een uitstekende kans om mee te praten en oplossingen te bieden voor de hedendaagse uitdagingen van bonden, steden en evenementen. Bovendien zijn er ook diverse netwerkactiviteiten die deelnemers de kans bieden om hun netwerk uit te breiden en uw bedrijf te positioneren bij belangrijke stakeholders uit de industrie.

De Hosts and Federations Summit bestaat uit een inhoudelijk programma met presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden. Ook beschikt de delegatie over een gezamenlijke stand. Dit event biedt zodoende een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met steden, internationale sportbonden en andere stakeholders rondom het organiseren van (sport)evenementen! Zie voor meer informatie ook de “Summit Review 2022“.

De kosten voor deelname aan de missie zijn als volgt:

  • OSF-leden: €750,-, exclusief reis- en verblijfkosten
  • Niet-leden: €1.050,-, exclusief reis- en verblijfkosten

Voor meer informatie over de gezamenlijke deelname aan de MEI Hosts and Federations Summit in Lausanne kunt u contact opnemen met Rick Sleegers of Camil Smeulders via de contactpagina van OSF.