SPORTEL Monaco, 24 – 26 oktober - Orange Sports Forum

SPORTEL Monaco, 24 – 26 oktober

Al meer dan 30 jaar is SPORTEL een van de vooraanstaande beurzen en conferenties op het gebied van sport, media en technologie (https://www.sportelmonaco.com/). Dankzij deze focus, biedt SPORTEL unieke zakelijke kansen met gasten van het juiste niveau, waaronder belangrijke belanghebbenden in verschillende sectoren van de wereldwijde sport- en technologie business. SPORTEL Monaco vindt dit jaar plaats van 24 – 26 oktober.

Tijdens SPORTEL Monaco komen bezoekers in contact met experts op het gebied van mediarechten, uitzendoplossingen, tv-netwerken, OTT, mediatechnologie, sportmarketing, communicatie en veel meer.

OSF zal een collectieve beursinzending organiseren en onder andere de beschikking hebben over een stand (9m²) SPORTEL Monaco biedt naar het programma ook collectieve matchmaking aan in de vorm van welkomst- en netwerk lunches, diners en borrels.

Registratie

Registreren voor deelname aan SPORTEL Monaco kan door contact op te nemen met OSF via telefoon, e-mail of de contactpagina. Aan deelname zijn de onderstaande kosten verbonden. Deze kosten zijn excl. reis- en verblijfskosten en incl. toegangsbewijs.

  • OSF-leden: €750,- (excl. Btw)
  • Niet-leden: €1.050,- (excl. Btw)