Host City Glasgow, 15 - 16 november 2022 - Orange Sports Forum

Host City Glasgow, 15 – 16 november 2022

Op 15 en 16 november 2022 vindt in Glasgow de eerstvolgende editie van Host City (website Host City) plaats. Het evenement staat volledig in het teken van (sport)evenementen en gerelateerde industrieën en toeleveranciers. Tijdens Host City komen steden, gemeenten, organisatoren en leveranciers bij elkaar om de kansen en uitdagingen te bespreken rondom het organiseren van events. Diverse cases uit de eventindustrie worden besproken en er wordt vooruit gekeken naar de toekomst van (sport)events. Host City is de grootste beurs met betrekking tot steden, business, cultuur en sport. Dit biedt bedrijven dus de ultieme mogelijkheid om het netwerk in deze sector uit te breiden en te leren van experts en marktleiders.

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om te participeren in de paneldiscussies, mee te denken over verschillende cases, presentaties van professionals te bezoeken en deel te nemen aan matchmaking.

OSF heeft in het verleden diverse keren deelgenomen aan Host City, waaronder in 2019 (Glasgow), 2020 (digitaal), 2021 (digitaal). OSF organiseert voor 2022 wederom een collectieve beursdeelname aan Host City en samen met minimaal tien Nederlandse organisaties hebben wij de beschikking over een “Netherlands stand”.

Kosten: de onderstaande kosten zijn excl. Reis- en verblijfskosten en incl. toegangsbewijs voor Host City.

  • OSF-leden: €750,- (excl. Btw)
  • Niet-leden: €1.050,- (excl. Btw)

Aanmelden voor Nederlandse deelname Host City 2022 kan via de contactpagina.