Nationale Sport Innovatie Congres, 8 oktober - Orange Sports Forum

Nationale Sport Innovatie Congres, 8 oktober

Op 8 oktober organiseert het cluster Sports & Technology voor de 15e keer het Nationale Sport Innovatie Congres. Een congres waar een uniek netwerk van ruim 200 medewerkers en beslissers uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheid en de sport samenkomt om elkaar te ontmoeten, te leren van topondernemers en experts en de impact van sportinnovatie in de praktijk te ervaren.

Programma en sprekers

Tijdens keynotes en kennissessies delen ruim 20 topondernemers als John Baekelmans (Vice President imec), Ad van Berlo (Docent Tu/e en oprichter VanBerlo) en experts als Paul Iske (Hoogleraar Open Innovatie) en Toon Gerbrands (Algemeen directeur PSV) hun kennis, ervaringen en succesverhaal. Naast een parallel programma met kennissessies is er een experience room waarin startups en ontwikkelaars tonen welke technologie ze inzetten om inzichten op te doen voor het verbeteren van de vitaliteit en het optimaliseren van prestaties van individuen.

Dutch Sports Innovation Award

​Tijdens het congres wordt voor de 10e keer de Dutch Sports Innovation Award uitgereikt. Deze stimuleringsprijs t.w.v. € 15.000 is voor innovatieve en kansrijke producten of diensten op het gebied van sport & bewegen. Geïnteresseerden kunnen hun idee of product voor 18 september indienen. Een deskundige jury beoordeelt vervolgens de inzendingen en selecteert de drie finalisten die op het congres een pitch mogen houden.

Mocht u als OSF-deelnemer geïnteresseerd zijn neem dan vooral contact met ons op voor een kortingscode.

Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers, de award én tickets zijn te vinden op http://sport-innovatiecongres.nl/