Goedkeuring Project OSF Academy - Orange Sports Forum

Goedkeuring Project OSF Academy

OSF zal in 2022 starten met het ontwikkelen van een OSF Academy. OSF is hiervoor een samenwerkingsverband gestart met in totaal 10 partners, binnen het kader van de SLIM-regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het samenwerkingsverband heeft als doel een OSF Academy op te richten voor bedrijven en hun medewerkers in de sport- en evenementenbranche. Deze branche heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en dit vergt veel van de medewerkers. De kenmerkende ontwikkelingen in deze branche zijn schaalvergroting, professionalisering, internationalisering en digitalisering. Het streven is om met de OSF Academy een laagdrempelig platform te creëren zodat de werknemers in de branche op een positieve manier worden gestimuleerd om zich te blijven te ontwikkelen.

Het initiatief maakt het leren en ontwikkelen mogelijk voor een grote groep medewerkers in de branche bij verschillende MKB-bedrijven en sluit goed aan bij het Leven Lang Leren. De OSF Academy wordt gezien als een meerjarig project, waar de komende jaren meer content op het gebied van leren en ontwikkelen beschikbaar komt.

De volgende partners zijn bij het project betrokken:

 1. Aggreko – aggreko.com 
 2. Bestronics – bestronics.nl
 3. Fanalists BV – fanalists.com
 4. Flexotels BV – flexotels.com
 5. Game On bv – game-on-technologies.com
 6. Heffels Spiegeler Advocaten – spiegeler.com
 7. Holland Partners – hollandpartners.nl
 8. MTD Nederland B.V. – mtd.net
 9. Orange Sports Forum – orangesportsforum.com
 10. Technicom BV – technicom.nl
 11. You.Fo BV – www.you.fo

Neem voor meer informatie contact op met OSF via de contactpagina.