Caribbean Sports Week in Curaçao, 1-3 november 2022 - Orange Sports Forum

Caribbean Sports Week in Curaçao, 1-3 november 2022

 

************************************

De Caribbean Sports Week vindt plaats van 1 – 3 november 2022 op Curaçao en staat volledig in het teken van sport in het Caribisch gebied. Dankzij de stijgende economie en het toenemende toerisme in deze regio, biedt het Caribisch gebied volop kansen voor Nederlandse (sport)bedrijven. Er zullen diverse seminars zijn over onderwerpen zoals innovatie, big data en inclusiviteit in de sport. Daarnaast zal OSF beschikken over een stand en vindt er matchmaking plaats. De Caribbean Sports Week  vindt gelijktijdig plaats met de Kingdom Series Baseball.

De Caribbean Sports Week wordt georganiseerd door een lokale organisatie in samenwerking met de voetbalbond van Curaçao, de FFK. Het doel van het evenement is het aantrekken van investeringen in de sport, het ontwikkelen van sportfaciliteiten in het Caribisch gebied, het overbrengen van kennis en het positioneren van het Caribisch gebied als ideale hub naar Zuid-, Midden- en Noord-Amerika.

De Caribbean Sports Week is een mooie kans is om het Nederlandse bedrijfsleven rondom sport te positioneren in deze regio. OSF zal tijdens dit event een gezamenlijke branded area beschikken. Zie hieronder het inhoudelijke programma van de Carribean Sports Week.

De kosten voor deelname aan de Caribbean Sports Week zijn als volgt:

  • OSF-leden: €950,-, exclusief reis- en verblijfkosten
  • Niet-leden: €1.250,-, exclusief reis- en verblijfkosten

voor meer informatie over de Caribbean Sports Week, kunt u contact opnemen met Rick Sleegers of Camil Smeulders via de contactpagina van OSF.