Caribbean Sports Week 2024, Curaçao - Orange Sports Forum

Caribbean Sports Week 2024, Curaçao

Van 14 – 19 november vindt op Curaçao de 3de editie van de Caribbean Sports Week plaats! Deze week staat volledig in het teken van sport in het Caribisch gebied, met een focus op familiesporten. Het doel van het evenement is het overbrengen van kennis, het uitbreiden van contacten en het sluiten van samenwerkingen. Tot slot draagt dit event bij aan het positioneren van het Caribisch gebied als ideale hub naar Zuid-, Midden- en Noord-Amerika, zeker richting de Olympische- en Paralympische Spelen in Los Angeles 2028.

Dankzij de stijgende economie en het toenemende toerisme in deze regio, biedt het Caribisch gebied volop kansen voor Nederlandse (sport)bedrijven. Er zullen diverse seminars en rondetafels zijn over onderwerpen zoals innovatie, big data en inclusiviteit in de sport. Daarnaast zal OSF beschikken over een stand en vindt er matchmaking plaats. Uiteraard zullen er diverse sportfaciliteiten worden bezocht.

De Caribbean Sports Week wordt georganiseerd door de FDDK (website) in samenwerking met diverse lokale organisaties. De Caribbean Sports Week zal deels gecombineerd worden met het programma van de Curaçao International Sports Week (website). Het overkoepelende thema is: “It Runs in the Family”.

Het conceptprogramma van de Caribbean sports Week is als volgt:

 

De Caribbean Sports Week is een mooie kans is om het Nederlandse bedrijfsleven rondom sport te positioneren in deze regio. De kosten voor deelname aan de Caribbean Sports Week zijn als volgt:

  • OSF-leden: €950,-, exclusief reis- en verblijfkosten
  • Niet-leden: €1.250,-, exclusief reis- en verblijfkosten

Voor meer informatie over de Caribbean Sports Week, kunt u contact opnemen met Rick Sleegers of Camil Smeulders via de contactpagina van OSF.