17e Editie van het Sport Innovatie Congres, 13 april - Orange Sports Forum

17e Editie van het Sport Innovatie Congres, 13 april

De 17e editie van het Sport Innovatie Congres, vindt dit jaar plaats in meerdere, online webinars. Tijdens deze webinars wordt de noodzaak en de cruciale rol die innovatie voor sport & vitaliteit nu én in de toekomst speelt, behandeld aan de hand van inspirerende programma’s. Na vier geslaagde webinars, staat in april de vijfde webinar op de agenda.  

Tijdens de vijfde webinar op 13 april van 15:30 tot 17:30 uur staat internationalisering van innovaties en technologie centraal. Experts geven inzicht in hoe internationaal ondernemen helpt je innovaties verder te brengen en wat voor invloed dit heeft op business.

De sprekers bestaan onder andere uit Jesper Gudde (Scisports), hij deelt zijn internationale ervaringen vanuit Scisports. Daarnaast komen Rick Sleegers (Orange Sports Forum) en Ruth Emmerink (Consulate General of the Kingdom of the Netherlands) aan het woord. Zij gaan in op de kracht van samenwerking bij internationaal zakendoen en de mogelijkheden die de Nederlandse ambassades en consulaten bieden voor ondernemers.

Aanmelden is kosteloos
Meer informatie over het 17e Sport Innovatie Congres, de kosteloze registratie en alle informatie over het aanmelden is terug te vinden op: https://sport-innovatiecongres.nl/.