Sport missie april 2018 Zhuhai & Chengdu, China - Orange Sports Forum

Sport missie april 2018 Zhuhai & Chengdu, China

Ga jij ook waardevolle deals sluiten in China net als Feyenoord, Royal Haskoning DHV en nog veel meer bedrijven? Schrijf je dan nu in voor de missie via de contactpagina!

Van 15 tot 21 april organiseert OSF een missie naar Zhuhai en Chengdu in China, de missie staat in het teken van voetbal! Deze missie is een vervolg op de missie in oktober van 2017. Dit keer bestaat de missie naar China uit een bezoek aan het grootste voetbalseminar ter wereld, namelijk Soccerex en verschillende meetings in Chengdu.

Het voorgestelde programma voor deze missie is als volgt:
15 April: Vlucht Amsterdam – Zhuhai
16 April : Aankomst Zhuhai
17 April : Soccerex + meeting China Resources
18 April : Soccerex + vlucht Zhuhai – Chengdu
19 April : Meetings Chengdu Sports Commission + Chengdu University
20 April : Meeting + Sports Seminar Chengdu
21 April : Vlucht Chegdu – Amsterdam

Zhuhai
De meeting bij China Resources is een follow-up meeting na de eerdere meeting met China Resources in Xi’an op 27 oktober 2017. China Resources is verantwoordelijk voor de sport faciliteiten en stadions voor de National Games of China in 2021 in Xi’an, China. Dit biedt volop kansen voor Nederlandse bedrijven. Er worden in totaal 64 accommodaties gebruikt, waarvan 12 volledig nieuw gebouwd worden en er 24 stadions worden gerenoveerd.

Vervolgens nemen we met een eigen beursstand deel aan de Soccerex op 17 & 18 april in Zhuhai. De beurs telt meer dan 1200 bezoekers, meer dan 65 exposanten en meer dan 400 rechtenhouders, wat leidt tot meer dan 27 uur van intensieve netwerkuren. Daarnaast komen er interessante speakers, bijvoorbeeld Gerard Houllier (Global Head of football, Red Bull), Pingi Zhao (CEO en mede-oprichter WanPlus), Mark Sutcliffe (CEO van Hong Kong FA) en verschillende sprekers van Europese grootmachten zoals Manchester United en Bayern München. Dankzij de stand is dit een uitstekende mogelijkheid om zichtbaarheid te creëren en Nederlandse bedrijven onder de aandacht te brengen bij voetbalbestuurders op topniveau.

Chengdu
In Chengdu zullen er drie zakelijke afspraken plaatsvinden, waaronder bijvoorbeeld met Chengdu Qianbao F.C. (profclub uit Chengdu), Chengdu Sports Commission en/of Chengdu University (erg actief in voetbal). Daarnaast zullen er ook afspraken met andere sportgerelateerde bedrijven en overheden op het programma staan. Chengdu is bezig met een enorm project voor sportfaciliteiten in het nieuwe Tianfu-stadsdeel. De tender voor het algehele ontwerp loopt nu en daarna volgen de deelontwerpen en de constructie. Er liggen daar heel goede kansen voor Nederlandse bedrijven (met name ‘faciliteitenleveranciers’). Er zijn in Chengdu ongeveer 35 verschillende Nederlandse kantoren gevestigd, zij zullen betrokken worden bij de missie en het programma. Aansluitend vindt een sportseminar plaats in Chengdu, waar ongeveer 100 Chinese gasten aanwezig zijn. Hier zullen diverse Nederlandse bedrijven en Chinese partijen spreken over de kansen rondom voetbal in de regio Chengdu en dit biedt de Nederlandse delegatie een uitstekend podium om zich te presenteren aan relevante Chinese partijen.

 

Geschatte kosten reis- en verblijf:
Geschatte kosten vlucht:             €1.000
Geschatte kosten hotel:               €500

Kosten programma:
OSF deelnemers:                            €1.000 (inclusief kosten toegangsbewijs Soccerex t.w.v. €500)
Niet deelnemers:                            €1.250 (inclusief kosten toegangsbewijs Soccerex t.w.v. €500)

Om in te schrijven en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rick Sleegers via de contactpagina.