Matchmaking-event rondom de Grand Départ van de Tour de France - Orange Sports Forum

Matchmaking-event rondom de Grand Départ van de Tour de France

In het kader van de start van de Tour de France in Brussel zullen Business France Amsterdam – de Handelsafdeling van de Franse Ambassade, OSF en de FGHS een tweetal activiteiten organiseren.

Op donderdag 4 juli a.s. zal er een matchmaking-event plaatsvinden in het Sport Business Center in Leusden waarbij de leden van de FGHS en OSF kennis kunnen maken met een inkomende sportmissie van een tiental bedrijven uit Frankrijk gespecialiseerd in de sportsector, met de nadruk op innovatie en originaliteit (o.a. sportswear/activewear, performance & health specialisten, innovatieves, et cetera). Het programma is als volgt:

Voor de bedrijven die deelnemen op 4 juli zullen er vervolgens ook een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn voor een bezoek aan de Grand Départ zelf op zaterdag 6 juli a.s. in Brussel, inclusief toegang tot het exclusieve “Village de Départ”. Hier kan op een informele manier de matchmaking een sportief vervolg krijgen.

Klik hier voor de brochure van het event, met daarin ook meer informatie over de deelnemende bedrijven. Aanmelden kan via de contactpagina.