Matchmaking-event rondom de Grand Départ van de Tour de France - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Matchmaking-event rondom de Grand Départ van de Tour de France

In het kader van de start van de Tour de France in Brussel zullen Business France Amsterdam – de Handelsafdeling van de Franse Ambassade, OSF en de FGHS een tweetal activiteiten organiseren.

Op donderdag 4 juli a.s. zal er een matchmaking-event plaatsvinden in het Sport Business Center in Leusden waarbij de leden van de FGHS en OSF kennis kunnen maken met een inkomende sportmissie van een tiental bedrijven uit Frankrijk gespecialiseerd in de sportsector, met de nadruk op innovatie en originaliteit (o.a. sportswear/activewear, performance & health specialisten, innovatieves, et cetera).

Voor de bedrijven die deelnemen op 4 juli zullen er vervolgens ook een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn voor een bezoek aan de Grand Départ zelf op zaterdag 6 juli a.s. in Brussel, inclusief toegang tot het exclusieve “Village de Départ”. Hier kan op een informele manier de matchmaking een sportief vervolg krijgen.

Zodra de lijst van deelnemende Franse sportbedrijven bekend is zullen wij deze meteen bekend maken, waarna geïnteresseerden zich voor één of meerdere matchmaking-gesprekken kunnen inschrijven.