Caribbean Sports Week Bonaire, 5 - 9 november - Orange Sports Forum

Caribbean Sports Week Bonaire, 5 – 9 november

Na een geslaagde eerste editie op Curaçao, vindt de 2de editie van de Caribbean Sports Week plaats van 5 – 9 november 2023 op Bonaire! Het event staat volledig in het teken van sport in het Caribisch gebied en het doel van het evenement is het overbrengen van kennis, het uitbreiden van contacten en samenwerkingen en het positioneren van het Caribisch gebied als ideale hub naar Zuid-, Midden- en Noord-Amerika.

Dankzij de stijgende economie en het toenemende toerisme in deze regio, biedt het Caribisch gebied volop kansen voor Nederlandse (sport)bedrijven. Er zullen diverse seminars zijn over onderwerpen zoals innovatie, sportontwikkeling, sportfaciliteiten en inclusiviteit in de sport. De dagen zijn onderverdeeld in drie thema’s:

  • Sport as a Prevention Tool
  • Sports, Economy, Tourism and Entrepreneurship
  • Development of Sport

De Caribbean Sports Week wordt onder andere georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van VWS, PSV Eindhoven, diverse sportbonden en lokale (sport)organisaties, zoals Indebon, de KvK Bonaire en Tourism Corporation Bonaire.

De Caribbean Sports Week is een mooie kans is om het Nederlandse bedrijfsleven rondom sport te positioneren in deze regio. Zie voor meer informatie ook de website van de Caribbean Sports Week.

De kosten voor deelname aan de Caribbean Sports Week zijn als volgt:

  • OSF-leden: €750,-, exclusief reis- en verblijfkosten
  • Niet-leden: €1.050,-, exclusief reis- en verblijfkosten

Meer informatie over reis- en verblijf is op te vragen via onze partner Uniglobe Westland Travel via deze link.

Meer informatie over de Caribbean Sports Week is te vinden via de website van de Caribbean Sports Week of neem direct contact op met Rick Sleegers of Camil Smeulders via de contactpagina van OSF.