Jaarboek Holland Sports & Industry 2017/2018 - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Jaarboek Holland Sports & Industry 2017/2018

Jaarboek Holland Sports & Industry 2017/2018

Ieder jaar brengt Orange Sports Forum het jaarboek Holland Sports & Industry uit. In dit jaarboek worden de Nederlandse bedrijven omtrent sport en Nederland Sportland internationaal gepresenteerd, met daarin speciale aandacht voor de deelnemers van Orange Sports Forum.

Het jaarboek zal zowel in het Nederlands als in het Engels uitgegeven worden in een oplage van 2.000 exemplaren. Daarnaast komt er tevens een online versie van het jaarboek beschikbaar die voor iedereen gratis toegankelijk is. Voorbeelden van ontvangers van het jaarboek zijn:

  • Alle Nederlandse ambassades in het buitenland;
  • Alle buitenlandse ambassades in Nederland;
  • Alle Nederlandse sportbonden;
  • Internationale sportbonden;
  • Overheden (ministeries, provincies en grote gemeenten);
  • Alle deelnemers en partners van Orange Sports Forum en Holland Sports & Industry.

Naast een overzicht van advertenties van Nederlandse bedrijven gelieerd aan sport, zal het jaarboek bestaan uit interviews en reportages uit de driehoek sport, overheid en het Nederlandse bedrijfsleven. Het doel van het jaarboek is om inzicht te geven over hetgeen Nederland te bieden heeft op het gebied van sport en waardoor Nederland een uniek en succesvol sportland is. Middels dit jaarboek willen we dit internationaal onder de aandacht brengen en zodoende de export van Nederlandse bedrijven omtrent sport stimuleren, maar tevens ook kennisuitwisseling teweeg te brengen en Nederland Sportland internationaal op de kaart te zetten.

Datum

4 december, 2017

Categorieën

Evenementen, Bijeenkomsten, Jaarboek

Locatie

Kenniscentrum Sport, Ede