Jaarboek Holland Sports & Industry - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Jaarboek Holland Sports & Industry

Jaarboek Holland Sports & Industry

Ieder jaar brengt Orange Sports Forum het jaarboek Holland Sports & Industry uit. In dit jaarboek worden de Nederlandse bedrijven omtrent sport en Nederland Sportland internationaal gepresenteerd, met daarin speciale aandacht voor de deelnemers van Orange Sports Forum.

Het jaarboek wordt zowel in het Nederlands als in het Engels uitgegeven in een oplage van 2.000 exemplaren. Daarnaast komt er een online versie van het jaarboek beschikbaar die voor iedereen gratis toegankelijk is. De jaarboeken worden onder andere verstuurd naar:

  • De Nederlandse ambassades in het buitenland;
  • De buitenlandse ambassades in Nederland;
  • Nederlandse sportbonden;
  • Internationale sportbonden;
  • Overheden (ministeries, provincies en grote gemeenten);
  • Alle deelnemers en partners van Orange Sports Forum en Holland Sports & Industry.

Naast een overzicht van advertenties van Nederlandse bedrijven gelieerd aan sport, bestaat het jaarboek uit interviews en reportages uit de driehoek sport, overheid en het Nederlandse bedrijfsleven. Het doel van het jaarboek is om inzicht te geven over hetgeen Nederland te bieden heeft op het gebied van sport en waardoor Nederland een uniek en succesvol sportland is. Middels het jaarboek wil OSF dit internationaal onder de aandacht brengen en zodoende de export van Nederlandse bedrijven omtrent sport stimuleren, maar tevens ook kennisuitwisseling teweeg te brengen en Nederland Sportland internationaal op de kaart te zetten.

Zie hieronder de links naar de digitale uitgaven van de jaarboeken.

Datum

Jaarlijks

Categorieën

Evenementen, Bijeenkomsten, Jaarboek

Locatie

Internationaal