2017: Missie Verenigde Arabische Emiraten & Oman - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

2017: Missie Verenigde Arabische Emiraten & Oman

Missie Verenigde Arabische Emiraten & Oman

De vrouwensport in de VAE is sterk in opkomst. Er zijn meer mogelijkheden gekomen voor vrouwen om te sporten. Beweging wordt door de lokale overheid sterk gepromoot, vooral ook in het kader van preventie van diabetes en obesitas in de VAE. Omdat de sportparticipatie toeneemt, is er ook een grotere behoefte aan sportfaciliteiten en kennis over sport en gezonde voeding. Mannen en vrouwen sporten gescheiden. Daardoor neemt specifiek de behoefte aan sportfaciliteiten voor vrouwen toe. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van (toelevering aan) sportinfrastructuur en sport voor vrouwen.

Ook in Oman zijn er kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van sport. Diverse contacten van de ambassade en Orange Sports Forum bieden gelegenheid tot netwerken en het identificeren van mogelijkheden op het gebied van sportvoeding, sportinfrastructuur en voetbal.

Om die reden heeft OSF een handelsmissie georganiseerd naar de VAE en Oman, lees het verslag van de missie via deze link. 

Datum

3 t/m 8 november, 2017

Categorieën

Missies, Evenementen, Matchmaking

Locatie

Oman & Verenigde Arabische Emiraten