Host City, Glasgow - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Host City, Glasgow

Host City, Glasgow

OSF heeft een samenwerking met de organisatie van Host City. OSF organiseert vanuit Nederland jaarlijks een gezamenlijke beursinzending met 10 – 15 Nederlandse bedrijven.

Host City staat volledig in het thema van evenement organisatie. Hier komen steden, gemeenten, organisatoren en leveranciers bij elkaar om de kansen en uitdagingen te bespreken die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Host City is het grootste evenement met betrekking op “steden en sport”, business en cultuur en dus de ultieme mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, te leren van de experts en marktleiders en nieuwe partijen en leveranciers te leren kennen. Hierdoor biedt Host City uitstekende kansen voor de organisatoren van (sport) evenementen, toeleveranciers en overheden die een evenementen hosten.

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, te participeren in de panel discussions (verschillende onderwerpen), mee te denken over verschillende cases, presentaties van professionals te bezoeken en allerlei workshops te volgen. 

Klik hier voor een verslag van de collectieve beursdeelname in 2019.

Jaarlijks

Datum

Evenementen, Bijeenkomsten, Matchmaking

Categorieën

Glasgow, Scotland

Locatie