Collectieve deelname Africa Sports Expo in Casablanca (Marokko), t.b.a. - Orange Sports Forum
+31 (0)85 401 19 77 Eindhoven, NL

Collectieve deelname Africa Sports Expo in Casablanca (Marokko), t.b.a.

***Vanwege het Coronavirus (COVID-19) is de Africa Sports Expo uitgesteld. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij iedereen informeren en zullen we later dit jaar alsnog deelnemen aan de Africa Sports Expo!***

 

Van 26 t/m 29 maart vindt in Casablanca (Marokko) de Africa Sports Expo (website) plaats, de grootste sportbeurs van Afrika! OSF is voornemens om een collectieve beursdeelname te organiseren met 10 Nederlandse bedrijven om zich gezamenlijk te presenteren aan Afrikaanse stakeholders op het gebied van sport.

Afrika biedt erg veel potentie op het gebied van sport en met name Marokko is voor Nederlandse bedrijven een interessante afzetmarkt. Veel Nederlandse bedrijven zijn hier al actief en op sportgebied zijn er vele raakvlakken tussen beide landen. De Africa Sports Expo biedt bedrijven de kans om zich te presenteren aan relevante stakeholders in Afrika en Marokko op het gebied van sport. In totaal nemen er 50.000 bezoekers, 180 exposanten en ruim 100 sprekers uit 25 verschillende landen deel aan deze beurs!

Als u interesse heeft om aan de Africa Sports Expo deel te nemen of als u meer informatie wil ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Rick Sleegers via e-mail of de contactpagina.

De kosten voor deelname zijn (excl. reis- en verblijf):

  • €750,- voor OSF-deelnemers
  • €1.150,- voor overige bedrijven